CHECK-GESPREK EN MAATREGELEN TIJDENS UW BEZOEK

Het Stadshuys heeft veiligheid voor haar medewerkers- en gasten hoog in het vaandel staan. Vanuit de overheid zijn wij verplicht om vanaf maandag 10 augustus 2020 check-gesprekken te voeren met iedere gast.

Om dit voor zowel voor u als ons makkelijker te maken, maken wij gebruik van een digitaal check-gesprek. Scan de QR-code bij binnenkomst en beantwoord de vragen. Bij een groen scherm kunt u doorlopen en uw smartphone-scherm aan de medewerker(s) tonen. Bij een rood scherm kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot ons bedrijf.

Ook zijn wij verplicht om uw contactgegevens te noteren. Het digitale systeem zal hierom vragen. Deze gegevens worden veilig opgeslagen (30 dagen) bij de leverancier van het check-gesprek systeem. Indien er zich onverhoopt een situatie voordoet, kan de GGD deze gegevens opvragen bij de leverancier. Het Stadshuys kan deze gegevens niet inzien!

Komt u met meerdere personen dan kunt u ervoor kiezen om het betreffende check-gesprek ook namens anderen te voeren. U beantwoordt de vragen dan namens u en uw gezelschap. Dit kan ook voor degene die niet over een smartphone beschikt. 

Naast het check-gesprek hanteren wij de richtlijnen van het RIVM;

  • Personen van 18 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand.
  • Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren.
  • Boven onze bar hangt een ‘spatscherm’ voor u en onze veiligheid.
  • Wij wassen regelmatig onze handen (minimaal 20 seconden)
  • Toiletten en deurklinken worden regelmatig gereinigd.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel.