Corona maatregelen

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen (29 september 2020) neemt Het Stadshuys passende maatregelen voor uw- en onze veiligheid.

Afstand houden:
Iedereen dient minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Wij richten de zaal zo in, dat er altijd voldoende afstand in acht genomen kan worden.

Maximum aantal personen:
Momenteel mogen wij maximaal 30 gasten (inclusief kinderen) ontvangen. Ons personeel telt niet mee in het aantal personen. Voor onderwijsinstellingen (Cursussen) is een uitzondering gemaakt.

Aangepaste sluitingstijd:
Vanaf 21:00 uur mogen wij geen gasten meer binnenlaten. Om uiterlijk 22:00 dient Het Stadshuys leeg te zijn.

Feesten en partijen:
U kunt uw feestelijke gelegenheid nog steeds laten plaatsvinden in Het Stadshuys. Ook hier de regel dat wij vanaf 21:00 geen gasten meer binnenlaten en de gelegenheid tot maximaal 22:00 kan plaatsvinden. Tevens is dansen niet toegestaan en heeft iedere gast een eigen vaste zitplaats.

Checkgesprek:
Voor u het Stadshuys kunt betreden, zal een van onze medewerkers u een aantal vragen stellen met betrekking tot uw gezondheid. Tevens zijn wij verplicht om uw gegevens te noteren voor het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Bij klachten blijft u thuis:
Bij gezondheidsklachten blijft u thuis. Wij kunnen u helaas geen toegang verlenen tot ons bedrijf.

Desinfectie en schoonmaak:
Wij vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Ter bescherming van onze medewerkers wordt er bij de bar gebruik gemaakt van een spat-scherm en dragen wij mondkapjes en handschoenen. Tevens desinfecteren onze medewerkers zeer regelmatig alle touch-points (Deurklinken, toiletknoppen, enzovoorts)

Bediening aan tafel:
Om te voorkomen dat men te vaak de zitplaats verlaat, bedienen wij momenteel uitsluitend aan tafel. Wij vragen u om niet naar de bar te lopen.