Het Stadshuys is weer geopend!

Wij heten u van harte welkom voor een feest, partij of andere gelegenheid! 

Helaas nog wel met een aantal beperkingen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden op dit moment.

Veel gestelde vragen

Themafeest

Wilt u uw gelegenheid uitbreiden? U kunt bijvoorbeeld een activiteit toevoegen aan uw feest of gelegenheid in Het Stadshuys. Uiteraard zijn de onderstaande activiteiten ook “los” te reserveren.

Escape Room Pandemic

Er is een enorme en verschrikkelijke Pandemie los gebroken. De oorzaak van de Pandemie is onbekend en het bedreigt de gehele mensheid. Jullie zijn de laatste hoop van de mensheid. Gelukkig is er een doorbraak en lijkt er een vaccin gevonden.

Meer informatie

Ik hou van Holland

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen.

Meer informatie

Minute to win it spelshow

Korte, gekke uitdagingen die 1 minuut duren en waarvoor je alleen maar huis-tuin-en-keuken materialen gebruikt. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team naar keuze de activiteit uitvoeren.