Het Stadshuys komt naar buiten

Op 28 april 2021 openen wij ons terras.

Reserveer uw tafeltje.

Sinterklaasfeest in Het Stadshuys (Bedrijven)

Het Sinterklaasfeest in Het Stadshuys is één grote happening. 

Er wordt gezongen, gedanst, gelachen en natuurlijk mogen alle kinderen bij Sinterklaas komen, zodat ze persoonlijk hun cadeautje krijgen. Sinterklaas wordt gespeeld door een professioneel acteur, met jarenlange ervaring in deze rol. Hij betrekt zowel ouders als kinderen in zijn show. Niets moet, alles mag…

Voor de ouders is er onbeperkt koffie/thee met speculaas en voor de kinderen staat er onbeperkt ranja met iets lekkers klaar. Daarna kunnen kinderen bij Kinderspeelparadijs Ballorig urenlang naar hartenlust spelen.

Bij Ballorig heeft u de keuze om voor de kinderen entree te betalen en eventueel eten/drinken erbij te kopen, of u maakt gebruik van het groepsarrangement (€10,00 per kind: onbeperkt spelen, patat met mayonaise, 2 x limonade en een ijsje) Volwassenen betalen geen entree bij Ballorig.

Prijzenoverzicht

TijdsduurAantal personenTarief
50-75 minutenTot 50 personen475,00
50-75 minutenTot 75 personen525,00
Ieder extra uurTot 75 personen+ 25%


Ballorig groepsarrangement € 10,00 per kind (onbeperkt spelen, patat met mayonaise, 2x limonade en een ijsje)

Ballorig alleen entree € 8,50 per kind

Prijzen zijn inclusief BTW

Wij staan voor u klaar

Het Stadshuys is de ideale locatie voor het vieren van een feest of bruiloft. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen samengesteld. Deze zijn altijd aan uw wensen aan te passen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op